Нова година с нов сайт – мега якия сайт

11.01.2023 17:17:26

Нова година с нов сайт – мега якия сайт

Първо да ви честитим новата година! Пожелаваме ви тя да бъде поне толкова безсмислена колкото и старата, че дори и повече. Поглеждайки назад към 2022 година, едно от най-добрите и смислени неща (да, смислени, колкото и да е нелогично за нас), които можехме да направим, е да си направим по-бърз и по-добър уебсайт. За никого не е тайна, че сайтът ни не струваше и пукната пара. Най-търпеливите от вас ни се обаждаха по телефона, за да направят поръчка. 

Сега ли? Е, сега сайтът ни е САМОЛЕТ! Бърз, удобен, лесен за използване, абе направо нямаме думи. Но нищо от това нямаше да е така, ако не бяха CloudCart – наш партньор, консултант и верен помощник в безсмислените ни онлайн начинания. В момента, в който ние се бяхме почти отказали да правим сайт и мислехме да приключваме играта, те ни казаха, че това, което искаме да направим, е безсмислено, и имат решение за нас. На нас и толкова ни трябваше де, хвърлихме се веднага. 

И учудващо за всички (или поне за нас, де) цялото упражнение беше бързо и безболезнено. Имахме си акаунт, който ни преведе през целия процес или казано по-просто – дундурка ни през цялото време. Обясняваха ни всяка една стъпка, бяха винаги на линия по телефон и имейл. Но най-важното беше, че не се отегчиха от безсмислените ни въпроси, които задавахме постоянно. Абе 6 точки за тях! 

Ето и 5 причини защо обичаме CloudCart и им се вричаме във вечна любов: 

  1. Услугата им е супер достъпна; 
  2. Разбират от това, което правят – специалисти в онлайн магазините са; 
  3. Имат брутални интеграция с Еконт и MyPos; 
  4. Пестят ни време и пари; 
  5. Има супер адекватен и бърз съпорт.

И това не е всичко! Скоро ще споделим и адекватна статистика за продажбите си, за да видите, че не говорим празни приказки. 

Хайде, а през това време вижте сайта на нашите приятели – https://cloudcart.com/

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Основна категория

Основна категория

Нова година с нов сайт – мега якия сайт

Нова година с нов сайт – мега якия сайт

Първо да ви честитим новата година! Пожелаваме ви тя да бъде поне толкова безсмислена колкото и старата, че дори и повече. Поглеждайки назад към 2022 годин Първо да ви честитим новата година! Пожелаваме ви тя да бъде поне толкова безсмислена колкото и старата, че дори и повече. Поглеждайки назад към 2022 годин 2023-01-11T17:17:35+02:00 Нова година с нов сайт – мега якия сайт

<p><span style="font-weight: 400;">Първо да ви честитим новата година! Пожелаваме ви тя да бъде поне толкова безсмислена колкото и старата, че дори и повече. Поглеждайки назад към 2022 година, едно от най-добрите и смислени неща (да, смислени, колкото и да е нелогично за нас), които можехме да направим, е да си направим по-бърз и по-добър уебсайт. За никого не е тайна, че сайтът ни не струваше и пукната пара. Най-търпеливите от вас ни се обаждаха по телефона, за да направят поръчка.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Сега ли? Е, сега сайтът ни е САМОЛЕТ! Бърз, удобен, лесен за използване, абе направо нямаме думи. Но нищо от това нямаше да е така, ако не бяха CloudCart &ndash; наш партньор, консултант и верен помощник в безсмислените ни онлайн начинания. В момента, в който ние се бяхме почти отказали да правим сайт и мислехме да приключваме играта, те ни казаха, че това, което искаме да направим, е безсмислено, и имат решение за нас. На нас и толкова ни трябваше де, хвърлихме се веднага.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">И учудващо за всички (или поне за нас, де) цялото упражнение беше бързо и безболезнено. Имахме си акаунт, който ни преведе през целия процес или казано по-просто &ndash; дундурка ни през цялото време. Обясняваха ни всяка една стъпка, бяха винаги на линия по телефон и имейл. Но най-важното беше, че не се отегчиха от безсмислените ни въпроси, които задавахме постоянно. Абе 6 точки за тях!&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Ето и 5 причини защо обичаме CloudCart и им се вричаме във вечна любов:&nbsp;</span></p> <ol> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Услугата им е супер достъпна;&nbsp;</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Разбират от това, което правят &ndash; специалисти в онлайн магазините са;&nbsp;</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Имат брутални интеграция с Еконт и MyPos;&nbsp;</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Пестят ни време и пари;&nbsp;</span></li> <li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Има супер адекватен и бърз съпорт.</span></li> </ol> <p><span style="font-weight: 400;">И това не е всичко! Скоро ще споделим и адекватна статистика за продажбите си, за да видите, че не говорим празни приказки.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Хайде, а през това време вижте сайта на нашите приятели &ndash; </span><a href="https://cloudcart.com/"><span style="font-weight: 400;">https://cloudcart.com/</span></a><span style="font-weight: 400;">.&nbsp;</span></p>

Сравнение на продукти