Защо се кефим на Пъпкотрепач ?!

06.04.2023 16:13:09

Защо се кефим на Пъпкотрепач ?!

Това не е рекламна статия! Това е благодарствен текст за едни смели и забавни хора, които създадоха уникален продукт, който ние решихме да уважим и то подобаващо. 

Както се сещаш, дори и безсмислени герои, и ние сме минали през пубертета и сме имали пъпки. Ама много пъпки! Като торта с орехи… В което няма нищо срамно, разбира се. Като хормона те удари не пита. Направо си обра лайката! Сега гледаме с насмешка на това, но тогава дори и на нас не ни беше забавно. 

Е, сега едни яки хора са намерили начин да вкарат хумор и забава в това да имаш пъпки. Представяме ти Пъпкотрепача! Това е новият турбо як продукт, който ще ти помогне да разкараш пъпките по лицето си и да “заприличаш” на човек (нищо лично, просто ние навремето бяхме пълни чукундури). Иначе с две думи да ти кажем – в него има съставки като био-векторни аминокиселини, цейлонска канела, българска розова вода и каолин. Абе, сложна работа няма какво да ти обясняваме. Важното е, че работи! Един голям палец от нас и евала.

Айде, пускай се директно на сайта им и вземи един, ако ти или някой авер имате акне.

Бройките са ограничени, а сега имат и pre-sale. Ще намажеш -20% отстъпка с код “PUPKA20”. Хайде, дерзай! 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Основна категория

Основна категория

Защо се кефим на Пъпкотрепач ?!

Защо се кефим на Пъпкотрепач ?!

ъпкотрепач е тук! Новият терминатор на пъпките, който ги унищожава до крак. ъпкотрепач е тук! Новият терминатор на пъпките, който ги унищожава до крак. 2023-04-06T16:17:35+03:00 Защо се кефим на Пъпкотрепач ?!

<p><span style="font-weight: 400;">Това не е рекламна статия! Това е благодарствен текст за едни смели и забавни хора, които създадоха уникален продукт, който ние решихме да уважим и то подобаващо.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Както се сещаш, дори и безсмислени герои, и ние сме минали през пубертета и сме имали пъпки. Ама много пъпки! Като торта с орехи&hellip; В което няма нищо срамно, разбира се. Като хормона те удари не пита. Направо си обра лайката! Сега гледаме с насмешка на това, но тогава дори и на нас не ни беше забавно.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Е, сега едни яки хора са намерили начин да вкарат хумор и забава в това да имаш пъпки. Представяме ти <a href="https://shimani.bg/produkt/landing-acne-corrector/?fbclid=PAAaZQuA2zmTSgQnEC4zJ34bytG66d9nTeaowAUdGysAXHUR2aOm2NdVBOlng">Пъпкотрепача</a>! Това е новият турбо як продукт, който ще ти помогне да разкараш пъпките по лицето си и да &ldquo;заприличаш&rdquo; на човек (нищо лично, просто ние навремето бяхме пълни чукундури). Иначе с две думи да ти кажем &ndash; в него има съставки като био-векторни аминокиселини, цейлонска канела, българска розова вода и каолин. Абе, сложна работа няма какво да ти обясняваме. Важното е, че работи! Един голям палец от нас и евала.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Айде, пускай се директно на <a href="https://shimani.bg/produkt/landing-acne-corrector/?fbclid=PAAaZQuA2zmTSgQnEC4zJ34bytG66d9nTeaowAUdGysAXHUR2aOm2NdVBOlng">сайта</a> им и вземи един, ако ти или някой авер имате акне.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Бройките са ограничени, а сега имат и pre-sale. Ще намажеш -20% отстъпка с код &ldquo;PUPKA20&rdquo;. Хайде, дерзай!&nbsp;</span></p>

Сравнение на продукти