Всичко, което знаеш за картичките, всъщност е грешно.

Zdr! Kak sme?

Дообре сме, ама ш’са опрайм.

Нямаме много време, но понеже сме добри хора, решихме да се нагърбим още повече и да ти обясним аджеба, защо е по-добре за теб да вземеш Безсмислена картичка. Скивай сега!

Работата е там, че рождениците, имениците и хората като цяло се нагледаха на скучни картички с надписи като „Честит Рожден Ден!”, „Честит Имен ден!”, „Честита Коледа! Желая здраве и късмет!”, или ей като това чудо:

И понеже знаем колко ни е писнало на нас самите от гадни, скучни и безлични картички, започнахме да мислим за подаръка, който си избирал 20 дни, който си купувал със 100 пари и си представихме как към него добавяш тази клиширана, стандартна картичка. Ужас!

Така се роди безсмислената идея за най-яките, оригинални, единствени по рода си, супер готини, уникални, забавни, оригинални, весели, симпатични, сладурски, оригинални… оф, нещо се заплеснахме. Абе, най-яките картички!

  Та, по същество – започнахме да правим Безсмилсени дизайни за картички, защото решихме, че ще е по-яко вместо картичка с цвете, на която пише с големи букви „Обичам те!”, да създадем картичка, която показва истински, какво му мислиш на твоя човек ;). Много повече отива на всеки подарък, няма да си кривим душите.

Помислихме и за случаите, в които нямаш достатъчно кинти за перфектния подарък, или просто въображението ти не стига да измислиш нещо готино. Една картичка с надпис „Рожден ден без подарък? Важното е да сме живи и здрави!” и си готов. Гарантираме ти, че хем ще разсмееш рожденика, хем ще си замазал положението.

 С две думи (или малко повече) създаваме Безсмислени картички, защото не искаме да се излагаш. А и сме сигурни, че на по-голям процент от населението вече им е писнало от скучни неща. Ако ти си част от тоя процент, бързо разгледай сайта на Безсмислици и виж колко готин всъщност може да бъде подаръкът ти заедно с една Безсмислена картичка! Ти избери дали да отпразнуваш пранзика си с MOËT или с MINËT. Толкоз.

Aide 4ao, bepceta!