Безсмислени въпроси

Хората са казали, че глупав въпрос няма, което е така, но има наистина безумни и безсмислени въпроси, които някога някой си е задавал. Прочетете въпроси и ни кажете колко от тях сте си задавали.

Безсмислени неща, които всеки един от нас прави или някога е правил

Независимо от възрастта, неволно или не, всеки човек прави неща, които нямат особено голям смисъл. Решихме да съберем най-култовите “неща” и да ви ги припомним за да се посмеем заедно. 

Безсмислени късметчета (за кафе)

Всяко нещо може да бъде безсмислено. Дори така харесваните късметчета за кафе. Настанете се удобно докато си пиете кафето и избягайте от сивото ежедневие. Отделете няколко минути да се посмеете, какъв по-хубав да започнете деня си?

Цитати, ама не баш /или как бързо да ви демотивираме/

Нали не сте очаквали от нас да споделим нещо по-различно от безсмислени цитати? Е сега освен това ще се и демотивирате :D Емоционалният бизнес с вдъхновяващи цитати се разгръща в Интернет, но ние ще сложим прът в колелото на късмета и езотеричните self-help глупости с колекция от антимотивационни фрази. Те са модифицирани и мутирали позитивизми, пребити от нашите добри приятели реалността и черния хумор. Петнадесет цитата, идеални за пролетно настроение. Enjoy!
Back to Top
Продуктът беше добавен във вашата количка.