Искате да направите подарък за вашите служители?

Знаем, че всяка компания има много inside jokes. Затова предлагаме да създадем комплект от наши продукти, с персонализиран дизайн за вашата компания, направен типично в наш стил – забавен и различен. Ще добавим вашето лого към дизайна, както и inside joke или друга отличителна ваша черта.


Create your own bundle

Всеки един комплект е уникален, защото вие избирате кои продукти да включите, както и дизайнът към тях. Все пак вие най-добре познавате колегите си и знаете какво ще им хареса най-много!Така те ще получат нещо както толкова близко до тях, така и до компанията. И, разбира се, ще се усмихнат и забавляват, докато го ползват.


Какво сме правили до сега?

През лятото направихме подаръчен комплект за ВИА – софтуерна компания, базирана в София, която се занимава с иновации в транспортирането на хора чрез транспортни бусчета.Те избраха тениска и плажна чанта с дизайн по тяхно желание заедно с картите ни за игра и Безсмислена книга.

Продукти, които можете да комбинирате в бъндъл

Свържете се с нас

Ако искате да направите специален подарък на вашите служители, то може да се свържете с нас по телефон, имейл или чрез формата за контакти.

Контакти

ул. Врабча 12Б, София, 1000, България
+359 884 853 704
[email protected]

Сравнение на продукти