Условия за доставка

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, включително в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон ще получите обаждане за потвърждение със същата информация. Потвърждението на поръчки се осъществява от понеделник до петък от 10:30 до 18:00 часа. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА

Безсмислици е в партньорски отношения с Еконт, което дава право на нашите клиенти да се ползват с отстъпка на куриерските услуги. Вие може да избирате дали доставката да бъде до избран от Вас офис на Еконт (6.50 лв.), или до точен адрес (7 лв.). Доставките до населени места без представителство на Еконт са на стойност 7.70 лв.

След потвърждение на поръчката, пратката Ви ще се изготви и предаде на куриер и ще бъде доставена до Вас от 3 до 5 работни дни.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Доставката се заплаща от купувача на продукти от www.bezsmislici.com, освен ако не е направена поръчка над 70 лв. В този случай разноските за доставката до офис на Еконт се поемат от bezsmislici.bg

Сравнение на продукти